Alla inlägg den 26 september 2010

Av cattis - 26 september 2010 23:29

Nu är det verkligen nära att lilla gubben kan gå, det tror jag verkligen, nu handlar allt som det gjort ett tag bara om att våga släppa taget. och det har han börjat med när han glömmer bort sig så det går framåt :)


Tror han håller på bli dålig igen :( Dumma dagis. Så får se hur han mår imorgon annars blir det hemma med mamsen. Hört det ska bli bra väder imorgon så då kan vi vara ute istället om han skulle bli hemma. :) (om han inte är dålig).


Tycker att det händer nåt varje dag, inte en dag är sig lik, ser nåt nytt varje dag i lilleman. Idag upptäckte jag att han verkligen ville kramas gav mig stora kramar när jag satt på golvet. Mysigt :) Klart han kramats innan men nu vill ha det :) Även om jag säger får mamma en kram? :)  


Saker är inte detsamma de närmaste månaderna (inget jag kommer gå in på) men kommer göra det bästa jag kan för få allt rulla på iaf, det löser sig ju inom en närmare framtid och blir ännu bättre som tur är. :)


Ska även efter jul börja spara pengar så mycket pengar det bara går, till vad låter jag vara osagt :)


Och står fortfarande fast vid att det blir skolan efter jul om jag inte hittat nåt jobb. Vad får jag se men lutar åt bli undersköterska, då är det ändå lättare få jobb plus att jag har flera års erfarenhet.

Ovido - Quiz & Flashcards